Jouw Groeicoach

Gedreven door passie en de drang naar vrijheid, ben ik mijn ondernemersreis 22 jaar geleden begonnen.

Vrijheid in tijd, geld en keuze is voor mij een grote drijfveer.

Ik word blij van structuur aanbrengen en mijn kennis delen.

Mijn behulpzaamheid zet ik graag in. Naast mijn nieuwsgierigheid om net dat extra beetje info uit je te halen wat cruciaal kan zijn voor jou groei.

Ik werk graag een laagje dieper op gevoelsniveau, maar hou altijd de praktische kant voor ogen.

Hoe het was?

Ruzie vermijdend, de confrontatie niet aan durven gaan, veel angsten en geen “nee” durven zeggen, dat is hoe ik mij een aantal jaar geleden zou omschrijven.

Als klein meisje wist ik mij overal onzichtbaar door heen te loodsen, vooral niet opvallen.

Als je maar doet wat anderen van je verwachten, dan wordt er ook niemand teleurgesteld.  Als je maar doet wat veilig voelt en je binnen je comfortzone blijft, hoef je ook je angsten niet aan te kijken.

 Mijn financiele bedrijf liep heel goed. Personeel en een eigen pand. Ik was er trots op, maar ik voelde mij niet die vrouw die ik wilde zijn. Voelde mij nog steeds het kleine meisje, die toevallig succes had met haar bedrijf door te doen wat ze deed in haar veilige zone.

 Iets in mij begon te knagen. Steeds meer voelde ik de onrust en was ik moe en energieloos.  

 Werd het niet eens tijd om naar mijn eigen ik te luisteren en te stoppen met voldoen aan de verwachting van anderen? Om te gaan doen waar ik echt blij van werd?  Dit vergde moed en de lef om keuzes te maken. En dat was eng…..

Hoe het nu is:

Ik koos voor mezelf!

Wauw, had ik dat maar veel eerder gedaan! Ik ben aan de slag gegaan met persoonlijke ontwikkeling, waarin ik heb geleerd mijn angsten en patronen te doorbreken.

In mijn holistisch therapeut opleiding heb ik geleerd dat ik mijn eigen keuzes mag maken, zonder bang te zijn wat anderen daarvan vinden.

In deze periode is ook mijn interesse voor energetisch werk ontstaan. Na mijn eerste NEI sessie wist ik, dit is wat ik wil gaan doen.

NEI heeft echt mijn leven veranderd.

Ik durf te voelen wat ik nodig heb en daarin ook een krachtige keuze te maken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn financiele bedrijf ben gaan combineren met mijn andere passie, persoonlijke ontwikkeling.

Van mijn bedrijfspand, personeel en van klanten waar ik geen energie meer van kreeg heb ik afscheid genomen. Heb mijn hele aanbod verandert, werk alleen met klanten waar ik blij van word tegen een prijs wat ik waard ben.

Al zoveel ondernemers heb ik zien strugglen met dezelfde issues. Geen zelfvertrouwen, lage eigenwaarde wat betreft geld, niet echt durven kiezen, doen wat anderen van je verwacht, jezelf op de laatste plaats zetten.

Ik herken mijn vroegere ik in bijna al mijn klanten. Ik weet zo goed hoe je je voelt, maar ik weet ook hoe het kan zijn.

Als je me zou kennen zou je weten dat:

Ik gek ben op lezen en ook altijd meerdere boeken tegelijk lees

Ik hou van autorijden. Lekker doorrijden, Flitsmeister en muziekje aan en gaan

Als ik muziek hoor, ik wil dansen en droom ervan op een groot podium te staan als zangeres

Ik echt een zomermeisje ben. Ook geboren in juli, zal er vast mee te maken hebben.  Strand & zee = 💖
Ik hou van gezelligheid, maar ook echt tijd nodig heb om op te laden
Tot slot mijn quilty pleasure….
Chocola, het liefst melk of karamel zeezout

Volg mij op instagram!

@sandra.houvast