NEI consult

Zit jij niet lekker in je vel? Heb je lichamelijke of mentale klachten? Trek jij niet de juiste klanten aan? Stroomt je business niet zoals je
zou willen?

In  een energetische NEI sessie ontdekken we waar jouw klacht vandaan komt en lossen we hem op!

€ 149,- excl. btw per sessie

 

Voor de vrouw achter de business: “Ik zie jou, voorbij je laagjes”

We gaan samen dieper kijken naar jouw klacht. Een laagje dieper, in jouw onderbewustzijn, gaan we op zoek naar oude emoties, blokkades en belemmerende overtuigingen.

Waar loop je tegenaan? Voel je je al langere tijd niet fit? Heb je weinig energie? Ervaar je stress omdat het thuis niet lekker loopt?

Of ben je in je business op een punt gekomen dat je weer een “nieuwe” versie van jezelf mag laten zien? Ervaar je hierdoor spanningen, angsten of blokkades?

En als jij niet lekker in je vel zit, heb jij daar niet alleen last van, maar ook jouw omgeving.

Denk eens aan de relatie met je partner? Of je kinderen? Hoe gedragen zij zich de laatste tijd? Herken je iets van je eigen patronen?

Voel je al een tijdje dat je stil staat? Wil je daar een keuze in maken, maar je weet niet welke?

Hoe fijn zou het zijn als je al die bagage die je met je meesleept kan loslaten. Het heeft je gebracht waar je nu bent, maar het dient je niet langer, het belemmert je groei.

In een consult gaan we hiermee aan de slag, op een zachte manier, zonder dat jij alle oude emoties weer op hoeft te graven.

Wat is NEI therapie?

In mijn trajecten werk ik met NEI therapie in combinatie met de biotensor.

NEI, een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie, is een methode uit de Chinese geneeskunde om emoties op een vriendelijke manier op te lossen. Je hoeft niet helemaal terug in de tijd en de oude pijn van een trauma weer te doorvoelen. NEI is maar zelden heel emotioneel van aard, dit maakt het ook een heel prettige en toegankelijke methode.

NEI gaat ervan uit dat (bijna) iedere pijn, ziekte of klacht een emotionele oorsprong heeft. Ooit heb jij een emotioneel trauma meegemaakt, dit heeft jouw lichaam op dat moment niet goed kunnen verwerken en is vastgezet in jouw systeem.

In jouw verdere leven zijn er steeds meer grote of kleine trauma’s bijgekomen in jouw systeem. Hoe voller je systeem zit met gedoe, hoe minder moeiteloos je leven wordt. Dit uit zich in lichamelijke klachten, maar ook mentale klachten. Bijvoorbeeld angsten, verkeerde overtuigingen, beperkte moneymindset.

Het opsporen van onverwerkte emoties als oorzaak van je klachten doe ik met behulp van een biotensor.

WAT IS EEN BIOTENSOR?

In combinatie met NEI gebruik ik een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument welke als verlengstuk van je onderbewustzijn wordt gebruikt om emotionele boodschappen achter de fysieke of mentale klachten te achterhalen.

De biotensor meet verstoringen door middel van energiefrequenties in jouw onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we opsporen op welk orgaan de emotionele blokkade zit en zelfs wanneer deze is ontstaan.

Nu we dit met ons bewuste brein weten, kunnen we het gaan verwerken en loslaten. Dit doen we ook met behulp van de biotensor. We gaan ruimte maken in het celgeheugen van ons lichaam om ruimte te maken voor al het moois in je leven.

Ben jij bereid om een laagje dieper te gaan kijken en jouw klachten bij de wortels aan te pakken zodat je blijvend verlost bent van jouw bagage?

Aan jou de keuze!

Bij welke klachten boek je een consult?

Niet lekker in je vel zitten:

Vermoeidheid, stress of burn-out, emotionele klachten, fysiek onverklaarbare klachten, chronische pijn, allergieën, eczeem, huidaandoeningen, verslavingen.

Persoonlijke ontwikkeling:

Je hebt het gevoel vast te zitten op een bepaald punt in je leven. Je kunt niet helder voelen welk keuze de juiste is, waardoor je geen keuze maakt en stil staat.‎‎‎‎‏‏‎

Business vraagstukken:

Je trekt de verkeerde klanten aan. Je hebt moeite om de juiste prijs te vragen. Je business stroomt niet. Of je business gaat juist heel hard, maar jij hebt moeite om het mentaal bij te houden.

Problemen in relaties:

Levenspartner, Businesspartner of medewerkers.
Je loopt in relaties vaak tegen dezelfde problemen aan. Welke worden veroorzaakt door jouw oude patronen.

Dit was nog maar een greep uit de klachten die we met NEI aan kunnen pakken. Tijdens een consult gaan we onderzoeken welke emotionele blokkade nu prioriteit heeft om gezien te worden.

“Als je luistert naar de fluisteringen van je lichaam, hoeft het niet te schreeuwen”

Over mij

Hé daar!

Ik ben Sandra Houvast en met mijn 20+ jaar ervaring als ondernemer in de financiele branche durf ik je te zeggen dat ik alle ups-and-downs van het ondernemen wel heb gezien.

Het aantal klanten wat ik heb begeleid met financiele vraagstukken en mindset groei is niet meer te tellen en varieert van ZZP’er naar MKB.

Van de beautybranche naar de techniek, mij is weinig vreemd.

Ik ben hier om te helpen, te ondersteunen en te geloven in vrouwelijke ondernemers zoals jij en ik. Ik geloof in de kracht van behulpzaamheid en zorgzaamheid, en dat is precies wat ik je bied. Een beetje een organisatie-nerd ben ik wel; ik hou ervan om orde in de chaos te scheppen en te zien hoe alles op zijn plek valt.

Mijn toolbox zit vol met goodies zoals NEI Therapie en systemisch werk als tafelopstellingen voor lastige emotionele blokkades en Profit First voor slim financieel advies om een winstgevend bedrijf neer te zetten.

Mijn missie? Jou helpen om jezelf te zien als die geweldige vrouw en ondernemer die je bent, zodat je het droombedrijf en -leven kunt opbouwen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Ik droom van een wereld waarin vrouwen hun leven kunnen inrichten precies zoals zij dat willen, met financiële vrijheid en persoonlijke groei als kers op de taart.

Laten we samen aan de slag gaan! Jouw droombedrijf en droomleven wachten op je, en ik kan niet wachten om je op je reis te begeleiden.

Zij gingen je voor

Ik voelde me erg welkom in goede handen bij je

Ik heb de sessie als heel bijzonder en speciaal ervaren en vind jou een hele fijne vrouw om bij te zijn! De uitleg  was duidelijk en helder, ik voelde mij ook veilig tijdens het consult. Ik stelde mij makkelijk open en voelde dat dit ook vertrouwd kon bij jou. Er was veel ruimte voor mijn eigen verhaal. Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je. Je stelde me op m’n gemak en vond de algehele sfeer heel fijn. Ik heb je al aanbevolen bij een van mijn klanten 😊! Ik zou graag verder met je werken om dieper op bepaalde dingen in te gaan en iets meer mijn gevoel ‘hoe nu verder met al deze kennis’ te vervullen, als ik dat zo goed zeg. Ik heb al gemerkt dat ik sterker in mijn schoenen sta en me veel beter kan verwoorden! Ik heb de beslissing wat betreft de overname van de salon genomen. Ik doe het niet en heb dit vanuit mijn gevoel uitgesproken en gevraagd of ze me los wilde laten. Kreeg een fijne reactie terug dus het voelde heel lekker om voor mezelf te kiezen en hier ook voor 100% achter te staan zonder na te denken wat andere van mij zouden vinden! 

Marecille, kapster & nagelstylist

Ik herken mezelf bijna niet meer

Wat een fijne sessie. Ik ging met een heel sereen gevoel naar huis. Wel wat vol in het hoofd, maar merkbaar een stuk rustiger en dit had ik lang niet gehad. Als ik terugkijk heb ik sinds de sessie geen onnodig geld meer uitgegeven. Normaal moest ik iedere dag iets kopen. Deze verandering had ik eerst niet eens door. En zonder dat ik me ertoe gezet heb, ben ik openstaande rekeningen gaan betalen die er al een tijdje liggen. Ik herken mezelf bijna niet meer. Er is wat onrust in de salon, normaal zou ik nu onzin gaan kopen, maar dat doe ik nu dus niet, zonder dat het moeite kost. Ik zou dit iedereen aanraden en heb zelfs al het vervolgtraject geboekt.

Jessica, Huidtherapeut

“Ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf”

Tijdens het consult gaf Sandra duidelijke uitleg, zodat ik precies wist wat ze ging doen. Ik voelde me veilig, waardoor we bij iedere stap een laagje dieper konden. Dankjewel ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau.

Concetta, ontwerper geboortekaartjes

“When things change inside you, things change around you”

NEI sessie

Met mijn 20+ jaar ervaring als financieel ondernemer en werkgever, ligt mijn passie bij het werken met ondernemers.

Ik weet welke hobbels je op je pad kunt ervaren als ondernemer. Hoe moeilijk het soms is om keuzes te maken. Het gevoel te hebben altijd te kort te schieten. Is het niet naar je bedrijf dan naar je gezin.

Maar ook de onverklaarbare lichamelijke klachten. Je hebt al van alles geprobeerd, je voelt dat er iets is wat je lichaam jou probeert te vertellen, maar je weet nog niet wat.

Ondernemen, carriere, relaties en gezin daar ligt mijn specialisatie.

Stel je eens voor dat jij:

Die stralende, krachtige vrouw bent waar je van droomt

Zoveel zelfvertrouwen hebt dat je de next level van je business goed kan dragen

Een gezonde moneymindset bezit

Goed kunt voelen wat je wilt en wat goed is voor jou

Moeiteloos keuzes kan maken

DE INVESTERING VOOR een

NEI sessie is 149,- ex btw