Insight-Out Business Scan

Ontdek in 2 Uur wat jouw bedrijfsgroei tegenhoudt!

Voel jij je soms overweldigd in jouw beauty- of lifestyle onderneming? Ervaar je keuzestress en financiële onzekerheid die jouw groei remmen?

Met de Insight Out Business Scan transformeren we deze uitdagingen in kansen.

In een intensieve live sessie van 2 uur ontdekken we samen de verborgen obstakels die jouw groei belemmeren en hoe je deze kunt overwinnen.

Zij gingen je voor

Ik voelde me erg welkom in goede handen bij je

Ik heb de sessie als heel bijzonder en speciaal ervaren en vind jou een hele fijne vrouw om bij te zijn! De uitleg  was duidelijk en helder, ik voelde mij ook veilig tijdens het consult. Ik stelde mij makkelijk open en voelde dat dit ook vertrouwd kon bij jou. Er was veel ruimte voor mijn eigen verhaal. Eerlijk gezegd zou ik een verbeterpunt niet weten, ik voelde me erg welkom en in goede handen bij je. Je stelde me op m’n gemak en vond de algehele sfeer heel fijn. Ik heb je al aanbevolen bij een van mijn klanten 😊! Ik zou graag verder met je werken om dieper op bepaalde dingen in te gaan en iets meer mijn gevoel ‘hoe nu verder met al deze kennis’ te vervullen, als ik dat zo goed zeg. Ik heb al gemerkt dat ik sterker in mijn schoenen sta en me veel beter kan verwoorden! Ik heb de beslissing wat betreft de overname van de salon genomen. Ik doe het niet en heb dit vanuit mijn gevoel uitgesproken en gevraagd of ze me los wilde laten. Kreeg een fijne reactie terug dus het voelde heel lekker om voor mezelf te kiezen en hier ook voor 100% achter te staan zonder na te denken wat andere van mij zouden vinden! 

Marecille, kapster & nagelstylist

Ik herken mezelf bijna niet meer

Wat een fijne sessie. Ik ging met een heel sereen gevoel naar huis. Wel wat vol in het hoofd, maar merkbaar een stuk rustiger en dit had ik lang niet gehad. Als ik terugkijk heb ik sinds de sessie geen onnodig geld meer uitgegeven. Normaal moest ik iedere dag iets kopen. Deze verandering had ik eerst niet eens door. En zonder dat ik me ertoe gezet heb, ben ik openstaande rekeningen gaan betalen die er al een tijdje liggen. Ik herken mezelf bijna niet meer. Er is wat onrust in de salon, normaal zou ik nu onzin gaan kopen, maar dat doe ik nu dus niet, zonder dat het moeite kost. Ik zou dit iedereen aanraden en heb zelfs al het vervolgtraject geboekt.

Jessica, Huidtherapeut

“Ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau aan mezelf”

Tijdens het consult gaf Sandra duidelijke uitleg, zodat ik precies wist wat ze ging doen. Ik voelde me veilig, waardoor we bij iedere stap een laagje dieper konden. Dankjewel ik vond het een avontuur en tegelijkertijd een mooi cadeau.

Concetta, ontwerper geboortekaartjes

Je wilt groeien, maar waar begin je…..

Voel je je gevangen in de dagelijkse sleur van je onderneming? Worstel je met het maken van keuzes en zie je door de bomen het bos niet meer?

Droom je van een bloeiende zaak zonder stress? Van financiële onafhankelijkheid en tijd voor jezelf?

Veel beautyondernemers  zoals jij delen deze frustraties. Ze hebben 1001 ideeen, maar weten echt niet meer waar te beginnen.

De Insight Out Business Scan is de eerste stap naar succes!

In 2 uur reken jij af met je zakelijke rem!

De Insight Out Business Scan is geen gewone business check, maar gaat een laagje dieper.

Eerst is er tijd om duidelijk te krijgen waar je nu precies tegenaan loopt en ook heel belangrijk, waar je naar verlangt.

Verlang je naar meer rust, meer energie, makkelijker keuzes kunnen maken, duidelijker weten wat je echt wilt,  meer klanten, meer winst. Dan nemen we dit als uitgangspunt van onze sessie.

Daarna gaan we samen op zoek naar de blokkade in jouw onderbewustzijn die jou en je business tegenhoudt.  Met behulp van NEI-therapie en de biotensor ontrafelen we de emotionele oorzaak achter jouw uitdagingen.

In dezelfde sessie zullen we deze oorzaken ook oplossen en verwerken, zodat jij en je business weer kunnen groeien.

Durf jij het aan om in je onderbewustzijn op zoek te gaan naar de antwoorden?

Wat is NEI therapie?

In mijn trajecten werk ik met NEI therapie in combinatie met de biotensor.

NEI, een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie, is een methode uit de Chinese geneeskunde om emoties op een vriendelijke manier op te lossen. Je hoeft niet helemaal terug in de tijd en de oude pijn van een trauma weer te doorvoelen. NEI is maar zelden heel emotioneel van aard, dit maakt het ook een heel prettige en toegankelijke methode.

NEI gaat ervan uit dat (bijna) iedere pijn, ziekte of klacht een emotionele oorsprong heeft. Ooit heb jij een emotioneel trauma meegemaakt, dit heeft jouw lichaam op dat moment niet goed kunnen verwerken en is vastgezet in jouw systeem.

In jouw verdere leven zijn er steeds meer grote of kleine trauma’s bijgekomen in jouw systeem. Hoe voller je systeem zit met gedoe, hoe minder moeiteloos je leven wordt. Dit uit zich in lichamelijke klachten, maar ook mentale klachten. Bijvoorbeeld angsten, verkeerde overtuigingen, beperkte moneymindset.

Het opsporen van onverwerkte emoties als oorzaak van je klachten doe ik met behulp van een biotensor.

WAT IS EEN BIOTENSOR?

In combinatie met NEI gebruik ik een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument welke als verlengstuk van je onderbewustzijn wordt gebruikt om emotionele boodschappen achter de fysieke of mentale klachten te achterhalen.

De biotensor meet verstoringen door middel van energiefrequenties in jouw onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we opsporen op welk orgaan de emotionele blokkade zit en zelfs wanneer deze is ontstaan.

Nu we dit met ons bewuste brein weten, kunnen we het gaan verwerken en loslaten. Dit doen we ook met behulp van de biotensor. We gaan ruimte maken in het celgeheugen van ons lichaam om ruimte te maken voor al het moois in je leven.

Ben jij bereid om een laagje dieper te gaan kijken en jouw klachten bij de wortels aan te pakken zodat je blijvend verlost bent van jouw bagage?

Aan jou de keuze!

Waar kunnen we aan werken in deze scan?

BUSINESS VRAAGSTUKKEN:

Je trekt de verkeerde klanten aan. Je hebt moeite om de juiste prijs te vragen. Je business stroomt niet. Of je business gaat juist heel hard, maar jij hebt moeite om het mentaal bij te houden.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING:

Je hebt het gevoel vast te zitten op een bepaald punt in je leven. Je kunt niet helder voelen welk keuze de juiste is, waardoor je geen keuze maakt en stil staat.‎‎‎‎‏‏‎

“What got you here, won’t get you there”

Insight-Out Business Scan

Tijdens deze sessie help ik jou om weer te gaan stralen. Je weet waar je aan moet werken om te gaan groeien naar de ondernemer die je moet zijn,  die makkelijker keuzes kan maken, waardoor je business moeiteloos gaat stromen.

Wil jij de eerste stap nemen  naar:

Die stralende, krachtige vrouw

Zoveel zelfvertrouwen dat je de next level van je business goed kan dragen

Een gezonde moneymindset

Goed kunnen voelen wat je wilt

Makkelijker  keuzes te maken

DE INVESTERING VOOR DE

INSIGHT-OUT BUSINESS SCAN IS

397 ex btw

PRAKTISCH

Duur: ongeveer 2 uur

1:1 sessie

Live in Wageningen of via Zoom

 

Over mij

Hé daar!

Ik ben Sandra Houvast en met mijn 20+ jaar ervaring als ondernemer in de financiele branche durf ik je te zeggen dat ik alle ups-and-downs van het ondernemen wel heb gezien.

Het aantal klanten wat ik heb begeleid met financiele vraagstukken en mindset groei is niet meer te tellen en varieert van ZZP’er naar MKB.

Van de beautybranche naar de techniek, mij is weinig vreemd.

Ik ben hier om te helpen, te ondersteunen en te geloven in vrouwelijke ondernemers zoals jij en ik. Ik geloof in de kracht van behulpzaamheid en zorgzaamheid, en dat is precies wat ik je bied. Een beetje een organisatie-nerd ben ik wel; ik hou ervan om orde in de chaos te scheppen en te zien hoe alles op zijn plek valt.

Mijn toolbox zit vol met goodies zoals NEI Therapie en systemisch werk als tafelopstellingen voor die lastige emotionele blokkades en Profit First voor slim financieel advies om je bedrijf op stevige grond te zetten.

Mijn missie? Jou helpen om jezelf te zien als die geweldige vrouw en ondernemer die je bent, zodat je het droombedrijf en -leven kunt opbouwen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Ik droom van een wereld waarin vrouwen hun leven kunnen inrichten precies zoals zij dat willen, met financiële vrijheid en persoonlijke groei als kers op de taart.

Laten we samen aan de slag gaan! Jouw droombedrijf en droomleven wachten op je, en ik kan niet wachten om je op je reis te begeleiden.

Veel gestelde vragen

VOOR WIE IS DE INSIGHT-OUT BUSINESS SCAN GESCHIKT?

Voor ondernemers die graag willen doorgroeien naar het volgende niveau, maar ervaren dat dit moeizaam gaat.

We zoeken specifiek naar de rem van dit moment en sporen op wat erachter zit.

WAT IS DE INVESTERING?

De investering is 397,- excl. btw

WAAR WORDT IK VERWACHT VOOR DE SCAN?

De consulten worden in mijn praktijk gegeven.
Het adres is: Hollandseweg 141, 6705 BC Wageningen.

KAN IK DEZE SCAN OOK ONLINE DOEN?

Dat is mogelijk. Zorg dan wel voor een rustige werkplek, zonder dat je gestoord wordt.