In 5 stappen rust in je hoofd en geld op de bank!

Van stress naar succes

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om je bedrijf winstgevend te maken, zonder stress. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

Hey jij, wil jij meer geld verdienen, maar wel met rust in je hoofd?

Herken jij je hierin:

Je hebt al van alles geprobeerd om je omzet te verhogen. Je hebt 1001 ideeen, maar niet lijkt te werken.

Om fijn te kunnen leven zou je graag meer salaris uit je bedrijf opnemen, maar dat lijkt er voor nu niet in te zitten.

Om verder te kunnen groeien in je bedrijf, zul je keuzes moeten maken. Je vind het lastig om te voelen welke keuze jou de juiste richting op zal leiden.

Je vergelijkt jezelf vaak met andere ondernemers en vraagt je soms onzeker af:   “Kan ik dit wel?”

Je staat voor iedereen klaar, waardoor jij jezelf vaak op de laatste plaats zet. En dat kost je enorm veel energie.

“Luister naar de fluisteringen van jouw lichaam en het hoeft niet te schreeuwen”

financieel onafhankelijk zijn lijkt nog zo ver weg

Maar met ieder klein stapje dat jij zet, komt jouw financiele vrijheid dichterbij.

Toen jij begon als ondernemer had je een missie en deze is heel goed te zien in je bedrijf.

Je hebt het goed voor elkaar…. Maar je voelt dat er meer is.

Er spoken 1001 ideeën door je hoofd, maar je weet eigenlijk niet meer waar je moet beginnen.

Je streeft naar financiële onafhankelijkheid. De vrijheid om je eigen keuzes te maken. Zelf je inkomen te bepalen, je werktijden op je gezin af te stemmen en alleen maar de behandelingen te hoeven doen waar jij echt blij van wordt.

Alleen de groei in je bedrijf stagneert. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te werken

Iets houd je tegen, maar wat…. Je kunt er de vinger nog niet op leggen.

Gedachten als “Ben ik wel goed genoeg”, “Succes is eng, want dat kost veel tijd”, “Hogere prijzen vragen ben ik niet waard” of “Ik ben geen echte ondernemer”, “Ik ben slecht met cijfers” komen regelmatig naar voren.

Je weet dat het tijd is om eens met jouw persoonlijke belemmeringen aan de slag te gaan, want jouw gedachten en jouw energie hebben een grote invloed op je bedrijf.

Dit e-book is jouw eerste stap naar verandering. 

Denk groot, begin klein!

Terwijl jij heel hard werkt om je bedrijf te laten groeien, daalt je bankrekening en wordt de onrust steeds groter.

Kom direct in actie en download mijn gratis stappenplan met 5 concrete stappen om jouw winst te verhogen en rust te ervaren.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om je bedrijf winstgevend te maken, zonder stress. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.

all answers are inside you

Als ondernemer zul je keuzes moeten maken om verder te kunnen groeien. En die keuzes liggen altijd buiten je eigen comfortzone. Ongeacht het niveau waar je als ondernemer staat. Alleen daarbuiten zul je nieuwe kansen ontdekken en zal er groeiontstaan. Groei als persoon en daardoor ook in je bedrijf.

Als je niet doet wat je leuk vindt, je ergens angsten voelt, je niet helemaal jezelf kan zijn zal jouw energie niet optimaal benut worden. En als jouw energie niet volop stroomt, stroomt de energie in je bedrijf ook niet.

Vanuit de Chinese geneeskunde heb ik kennisgemaakt met de 5 elementen methode, die gaat over het stromen van energie.

In dit ebook wil ik je kennis laten maken met deze 5 elementen. Vuur, Aarde, Water, Metaal en Hout. Alle elementen hebben invloed op elkaar en jij en je bedrijf zijn pas in balans als alle elementen goed stromen.

Jouw drijfveren (vuur) 

Zelfreflectie voor het ontdekken van persoonlijke en zakelijke drijfveren.

“Waarom doe jij wat je doet?”

Intuïtief leiderschap (aarde)

Van een puur rationele benadering (het hoofd) naar een meer intuïtieve en authentieke benadering (het hart).

“Durf jij te doen wat je voelt?”

Transformatie en loslaten (metaal)

Nadruk op het proces van transformatie en vernieuwing.

“Wat mag jij loslaten om de nieuwe versie van jezelf te worden en jouw next level business te kunnen dragen?”

Financiele focus (water)

Van een ongestructureerde, mogelijk doelloze aanpak naar een strategische en doelgerichte benadering.

Weet jij hoeveel procent winst jij moet maken om jouw droom te leven?”

Beslissingen nemen (hout)

Doorbreken van bestaande patronen voor zakelijke groei en vooruitgang.

“Welke keuze mag je nu maken voor de toekomst?”

“Make the change from within”

Een kleine impressie van de inhoud (klik op de afbeelding om deze te vergoten):

Over mij

Hé daar!

Ik ben Sandra Houvast en met mijn 20+ jaar ervaring als ondernemer in de financiele branche durf ik je te zeggen dat ik alle ups-and-downs van het ondernemen wel heb gezien.

Het aantal klanten wat ik heb begeleid met financiele vraagstukken en mindset groei is niet meer te tellen en varieert van ZZP’er naar MKB.

Van de beautybranche naar de techniek, mij is weinig vreemd.

Ik ben hier om te helpen, te ondersteunen en te geloven in vrouwelijke ondernemers zoals jij en ik. Ik geloof in de kracht van behulpzaamheid en zorgzaamheid, en dat is precies wat ik je bied. Een beetje een organisatie-nerd ben ik wel; ik hou ervan om orde in de chaos te scheppen en te zien hoe alles op zijn plek valt.

Mijn toolbox zit vol met goodies zoals NEI Therapie en systemisch werk als tafelopstellingen voor die lastige emotionele blokkades en Profit First voor slim financieel advies om je bedrijf op stevige grond te zetten.

Mijn missie? Jou helpen om jezelf te zien als die geweldige vrouw en ondernemer die je bent, zodat je het droombedrijf en -leven kunt opbouwen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Ik droom van een wereld waarin vrouwen hun leven kunnen inrichten precies zoals zij dat willen, met financiële vrijheid en persoonlijke groei als kers op de taart.

Laten we samen aan de slag gaan! Jouw droombedrijf en droomleven wachten op je, en ik kan niet wachten om je op je reis te begeleiden.

Wat anderen over mij zeggen

Ik voel me veel beter in mijn vel en durf beslissingen te nemen

Ik ben bij Sandra terechtgekomen omdat ik het gevoel had dat ik stil stond in mijn bedrijf. Het lukte me niet om beslissingen te nemen door mijn belemmerende gedachten en angst om het verkeerd te doen. Dat zorgde ervoor dat ik niet groeide met mijn bedrijf. Tijdens het traject bleek dat ik eerst wat persoonlijke dingen had op te lossen voordat ik weer vooruit kon. Elke sessie was heel bijzonder en ging mijn energie beter stromen. Ik heb nu helderder wat ik wil in mijn privéleven en ook in mijn bedrijf. Ik voel me veel beter in mijn vel en durf beslissingen te nemen. Het half jaar dat ik met Sandra heb gewerkt heeft me geholpen om te focussen, te voelen vanuit overvloed. En dat voelt erg goed. Onze samenwerking stopt hier zeker niet. 

Brigitte, Nagelstyliste 

Sandra weet hoe de beautybranche werkt

Voordat ik aan dit traject begon, deed ik wat ik al jaren deed. Ik merkte dat ik meer financieel advies wilde hebben en ik was opzoek naar iemand die mij in de juiste richting kon sturen om te groeien met mijn salon. Daar was Sandra, precies op het juiste moment na mijn zwangerschapsverlof ben ik het traject gestart. Meer inzicht in het financiële plaatje nu ik 1 medewerker heb en vrij kort daarna een 2e locatie wilde gaan huren. Hierdoor zijn de kosten van de salon natuurlijk flink gegroeid. Naast alle cijfertjes, geeft dit traject mij ook altijd een heel helder beeld van de situatie en sturen we bij waar nodig is.  Ik kan nu zeggen dat ik rust en vooral veel vertrouwen heb gekregen in datgene waar we nu naar toe werken. Sandra weet hoe de beautybranche werkt en het is heel prettig om samen hierover te kunnen sparren. Dankjewel Sandra, voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ik kijk ernaar uit om de gemaakte plannen verder te kunnen uitwerken.

Iris, Huidtherapeut

“Ik heb veel rust en vertrouwen gekregen”

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn, Creatief Ondernemer

Reminder: De eerste stap naar meer geld op je bank en rust!

Kom direct in actie en download mijn gratis stappenplan met 5 concrete stappen om jouw bedrijf te laten groeien op jouw voorwaarden.

Door te klikken op deze download krijg je ook regelmatig tips om je bedrijf winstgevend te maken, zonder stress. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring.