YES!! Dit is de eerste stap naar jouw next level zelf!

 

Boek hier jouw gratis online groeisessie in.

De sessie gaat online via Zoom en duurt maximaal 45 minuten.

Wat je kunt verwachten tijden een groeisessie?

Korte kennismaking, ik vertel kort wat over mij en jij over jou.

Je mag delen wat jouw grootste struggle is op dit moment, waardoor je een rem voelt om te groeien

Dit kan een prive of fysieke kwestie zijn, maar ook een financieel of een zakelijk tintje hebben

Twijfel je of het probleem waar jij mee zit van invloed is op je business? Dan juist inbrengen!

Met behulp van mijn biotensor onderzoeken we wat de boodschap is achter jouw rem

Vaak kunnen we al een deel oplossen, waardoor je direct meer flow voelt

Ik vertel je hoe je eventueel met mij kan samenwerken. Samen bepalen we wat jij nodig hebt en of wij een match zijn

Geen match? No hard feelings

“Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg”

Wat anderen over mij zeggen

Ik voel me veel beter in mijn vel en durf beslissingen te nemen

Ik ben bij Sandra terechtgekomen omdat ik het gevoel had dat ik stil stond in mijn bedrijf. Het lukte me niet om beslissingen te nemen door mijn belemmerende gedachten en angst om het verkeerd te doen. Dat zorgde ervoor dat ik niet groeide met mijn bedrijf. Tijdens het traject bleek dat ik eerst wat persoonlijke dingen had op te lossen voordat ik weer vooruit kon. Elke sessie was heel bijzonder en ging mijn energie beter stromen. Ik heb nu helderder wat ik wil in mijn privéleven en ook in mijn bedrijf. Ik voel me veel beter in mijn vel en durf beslissingen te nemen. Het half jaar dat ik met Sandra heb gewerkt heeft me geholpen om te focussen, te voelen vanuit overvloed. En dat voelt erg goed. Onze samenwerking stopt hier zeker niet. 

Brigitte, Nagelstyliste 

Sandra weet hoe de beautybranche werkt

Voordat ik aan dit traject begon, deed ik wat ik al jaren deed. Ik merkte dat ik meer financieel advies wilde hebben en ik was opzoek naar iemand die mij in de juiste richting kon sturen om te groeien met mijn salon. Daar was Sandra, precies op het juiste moment na mijn zwangerschapsverlof ben ik het traject gestart. Meer inzicht in het financiële plaatje nu ik 1 medewerker heb en vrij kort daarna een 2e locatie wilde gaan huren. Hierdoor zijn de kosten van de salon natuurlijk flink gegroeid. Naast alle cijfertjes, geeft dit traject mij ook altijd een heel helder beeld van de situatie en sturen we bij waar nodig is.  Ik kan nu zeggen dat ik rust en vooral veel vertrouwen heb gekregen in datgene waar we nu naar toe werken. Sandra weet hoe de beautybranche werkt en het is heel prettig om samen hierover te kunnen sparren. Dankjewel Sandra, voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ik kijk ernaar uit om de gemaakte plannen verder te kunnen uitwerken.

Iris, Huidtherapeut

“Ik heb veel rust en vertrouwen gekregen”

Als kleine zelfstandige ervaar ik Sandra als erg prettig en professioneel. Haar kundigheid in financiële zaken schept rust en visie. Op het gebied van persoonlijk welzijn blijkt Sandra een goede luisteraar en hoort ze wat je zegt. Zo laat ze zien dat alles direct met elkaar verbonden is. Werken en bouwen aan de zaak en jezelf als persoon kunnen niet los van elkaar staan.

Rob Halewijn, Creatief Ondernemer

Nog even voorstellen

Ik ben Sandra Houvast en heb samen met mijn man Henk 3 volwassen kinderen.

Ik ben geboren en getogen in Ede, maar de ruimte en de bossen hebben ons in 2020 naar Wageningen-Hoog gebracht.

Ik hou van vakantie, winkeltjes kijken, gezelligheid. Maar ook van lezen en persoonlijke ontwikkeling.

Een gezonde leefstijl vind ik belangrijk. Alleen als ik goed voor mezelf zorg, kan ik mijn bedrijf dragen. Alleen heb ik één hele grote valkuil: chocola

Als meer dan 20 jaar houd ik mij met geld verdienen en financien bezig. Help ik ondernemers om financieel overzicht te houden en winst te optimaliseren.

Vanuit mijn eigen ervaring heb ik gemerkt dat je als persoon eerst moet groeien, voordat je bedrijf weer kan groeien.

Als je geen aandacht schenkt aan je persoonlijke ontwikkeling, zul je altijd tegen je eigen overtuigende belemmeringen en blokkades aan blijven lopen.

En dit is waarin ik mij de afgelopen jaren heb gespecialiseerd.

Ondernemers helpen groeien door eerst naar persoonlijke issues te kijken en daarna het financiele plaatje te optimaliseren.

Mijn twee passies gecombineerd 💖

Deze komen het beste samen in mijn Business Flow Programma.

3 maanden 1:1 aan jouw persoonlijke groei werken en tijdens een live dag aan je persoonlijk winstplan werken samen met andere ondernemers.

Ik droom van een wereld waarin vrouwen hun leven kunnen inrichten precies zoals zij dat willen, met financiële vrijheid en persoonlijke groei als kers op de taart.

Laten we samen aan de slag gaan! Jouw droombedrijf en droomleven wachten op je, en ik kan niet wachten om je op je reis te begeleiden.